Ga naar hoofdinhoud

Heeft u nog andere vragen?

Belt u ons gerust. U kunt ons bereiken op 085 130 5878 maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.  Stuur een mail naar info@studiereisnaarsuriname.nl  OF bereik ons via het contactformulier.

Wat te doen bij te weinig deelnemers?

De meeste studiereizen die wij organiseren zijn reizen op maat ontwikkeld voor een organisatie of een aantal organisaties gezamenlijk. Ook als u zelf te weinig deelnemers heeft voor een hele groep is het toch interessant om met ons in gesprek te gaan. We worden regelmatig benaderd en kunnen dan eventueel op deze wijze een groep samenstellen.

Van wat voor soort accommodatie maken jullie gebruik?

Het type accommodatie hangt af van de wensen van de groep. Voor studentenreizen maken we meestal gebruik van appartementencomplex. De precieze accommodatie keuze wordt altijd afgestemd met de opdrachtgever.

Zijn maaltijden inbegrepen?

Ontbijt, lunch en avondeten kunnen deelnemers zelf regelen. Meestal adviseren wij groepen om gezamenlijk inkopen te doen voor het ontbijt. Maaltijden zijn in Suriname voor Nederlandse begrippen relatief goedkoop. Een eenvoudige maaltijd heb je al vanaf € 5,00 dit is inclusief je drankje!

Zijn verzekeringen inbegrepen?

Studiereis naar Suriname sluit geen verzekeringen af met betrekking tot de deelnemers aan de studiereis. De deelnemer dient hiervoor zelf zorg te dragen via een reis- en of annuleringsverzekering.

Ik heb zelf contacten in Suriname?

In dat geval zorgt Studiereis Naar Suriname alleen voor een goede logistieke aansluiting van de reis op het vakinhoudelijke programma. Indien gewenst zorgt Studiereis Naar Suriname zelf voor vakinhoudelijke programma’s vanuit haar eigen netwerk.

Wat zijn de kosten?

De studiereizen worden op maat gemaakt. U kunt via het formulier vrijblijvend een offerte opvragen.  Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij gezamenlijk een programma opstellen en u de juiste prijs communiceren.

Back To Top